KADROMUZ

GÜVEN TÜRKMEN - Okul Müdürü

16/11/1976 Ordu doğumludur. İlkokulu Ordu Gülyalı Alibey Mahallesi İlkokulu`nda, ortaokulu Gülyalı Merkez Ortaokulu`nda ve liseyi Ordu Ticaret Meslek Lisesi`nde okudu. Yükseköğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 1999 yılında Trabzon Ticaret İlköğretim okulunda göreve başladı. 2000-2001 yılında asker öğretmen olarak Mardin Kızıltepe Zübeyde Hanım Anaokulu`nda askerlik görevini yaptıktan sonra bir yıl daha Ticaret İlköğretim okulunda çalıştıktan sonra 2003 yılında Akçaabat  Anaokulu`na atandı. Akçaabat Anaokulu`nda 2 yıl öğretmen, 4 yıl da müdür yardımcılığı görevi yaptıktan sonra 2010 yılında Aliye Aşırbaylı Anaokulu`na müdür olarak atandı. 8,5 yıl Aliye Aşırbaylı Anaokulu, 5 yıl Ömer Burak Terzi Özel Eğitim Anaokulu´nda  okul müdürlüğü görevinden sonra 21/08/2023 tarihinde  Erdoğdu Anaokulu`na müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.